• Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice
  • 051 612 666
  • tomaz@gradbena-trgovina.si

Salon keramike

 

 

KERAMIKA

Na oddelku salona keramike vam nudimo široko paleto stenske in talne keramike, većinoma Italijanskega porekla, različnih stilov in cenovnih razredov.
Pri izbiri keramike je pomembno vedeti, kakšen stil je prisoten v vašem domu; katere so vaše najljubše barve in najpomembneje, v kakšnem prostoru se počutite najbolje. Morda ste bolj za klasiko ali pa se navdušujete nad trendi. Mi se vsekakor trudimo, da vam ponudimo oboje. S svetovanjem glede dimenzij, barv in polaganja pa vam pomagamo, da bo prostor lep, funkcionalen in nenazadnje čisto resno "vaš"!

 

 


 

SPECIALNA ČISTILA FILA

Imate težave z umazanijo na vaših kamnitih ali z keramiko položenih površinah? Morda bi želeli očistiti fuge in jih zaščititi?
Zmogljiva in kvalitetna čistila Fila so primerna tako za vsakodnevno kot za malce bolj zahtevno čiščenje (npr. po zaključenem polaganju). Uporabo le teh priporoča tudi veliko proizvajalcev keramike, ki z skupnim sodelovanjem in raziskovanjem nenehno razvijajo nove in učinkovitejše rešitve glede čiščenja in vzdrževanja.

https://www.filasolutions.com/eng/  

 

ORODJA ZA POLAGANJE KERAMIKE

Olajšajte si delo z kvalitetnim orodjem za polaganje keramike. Za amaterje in profesionalce.

 

KOPALNICA NA KLJUČ

Je vašo kopalnico že načel zob časa? Slabe volje ste vsakič, ko stopite vanjo; a kaj ko ni ne časa ne volje iskati mojstre in tekati od trgovine do trgovine, da bi si uresničili željo po novi kopalnici. Če se najdete v tem opisu, potem smo mi pravi naslov za vas!
Naš strokovnjak vas obišče na domu, naredi zmere in predvidi možnosti glede sprememb postavitve opreme in razpeljave vodovoda ter ogrevanja. Kopalnico vam v salonu keramike izrišemo, dobavimo ves potreben material ter opremo, ki ste si jo pred tem izbrali. Naši mojstri vam po rušenju stare kopalnice uredijo vodovod, ogrevanje, elektriko, zidarska in suhomontažna dela, položijo keramiko in zmontirajo kopalniško opremo. Torej; Vse na enem mestu, brez tekanja sem ter tja in slabe volje zaradi neusklajenosti delavcev.

 

 

 


 


 Kopalnica na ključ
 Kopalnica na ključ

 

Kopalnica na ključ
 Izris prostorov

 

 Kopalnica na ključ
 Kopalnica na ključ

 

 Izris prostorov
 Izris prostorov