• Spodnje Stranice 16, 3206 Stranice
  • 051 612 666
  • tomaz@gradbena-trgovina.si

Strešna kritina Metrobond

 

Strešna kritina METROBOND je jeklena strešna kritina z naravnim posipom. Zaradi izjemne trpežnosti, dolge življenske dobe in enostavnega vzdrževanja, najdemo plošče METROBOND po vsem svetu in v vseh podnebnih pasovih.

METROBOND povzema obliko klasičnega bobrovca. Je univerzalna strešna kritina, ki nezmotljivo oplemeniti izgled slehrnega klasičnega objekta, kot tudi najzahtevnejših zgradb, zasnovanih v skladu z najmodernejšimi arhitekturnimi trendi. METROBOND je zaradi svoje univerzalne oblike najbolj prodajan model kritine.

 Strešna kritina Jungmeier

Dobavljive barve za vse strešnike:

Serijsko je na voljo v šestih barvnih odtenkih, pri večjih naročilih pa se je možno dogovoriti tudi za odtenek po želji kupca.

Strešna kritina Metro Shake

Ste si kdaj mislili, da je mogoče iz jekla izdelati leseno streho? MetroShake je namreč zasnovan po navdihu klasične lesene skodle. S svojo obliko pričara izgled prave, tradicionalne lesene strehe, ki v sebi skriva trajnost praktično neuničljive jeklene osnove. Serijsko je na voljo v šestih barvnih odtenkih, pri večjih naročilih pa se je možno dogovoriti tudi za odtenek po želji kupca.

Strešna kritina Metro Roman

MetroRoman je nov model iz široke palete Metro strešnikov. S svojo obliko korca je predvsem zanimiv za obalno-kraško področje, tradicionalno navezano na tako obliko streh. Seveda pa je namenjen vsem, ki se zavedajo prednosti lahkih jeklenih kritin, obenem pa ljubijo mediteranski stil. Serijsko je na voljo v šestih barvnih odtenkih, pri večjih naročilih pa se je možno dogovoriti tudi za odtenek po želji kupca.

Strešna kritina Metro Classic

MetroClassic je eden novejših proizvodov iz linije Metro. Je predstavnik konvencionalnega stila. Kljub svojemu atraktivnemu videzu je profil oblikovan umirjeno, nekričeče, s čimer na subtilen način oplemeniti izgled slehrnega objekta, ne glede na arhitekturno zasnovo. S kritino MetroClassic pač ne morete zgrešiti. Serijsko je na voljo v šestih barvnih odtenkih, pri večjih naročilih pa se je možno dogovoriti tudi za odtenek po želji kupca.

Strešna kritina Metro Shingle

MetroShingle povzema atraktivnost bitumenskih kritin, ki pa jih zaradi svoje jeklene osnove in strukture kakovostno presega v vseh pogledih. Sistem skritega pritrjevanja in izredno nizek profil v obliki skodle mu dajeta še posebej privlačen izgled. Serijsko je na voljo v šestih barvnih odtenkih, pri večjih naročilih pa se je možno dogovoriti tudi za odtenek po želji kupca.

Več o ponudniku najdete ➡️ TUKAJ.

 
 Strešna kritina Jungmeier